Tjänster

Tjänster

Vi erbjuder ett antal tjänster där du kan få del av vår expertis. Att det blir rätt från början sparar pengar.

Hittar du inte det du behöver hjälp med nedan, fråga oss. Vi har ett stort nätverk av leverantörer och samarbetspartners.

Se våra tjänster nedan:

Fasadexpert


Vi är utbildade fasadexperter, vilket innebär att vi har goda kunskaper i att analysera olika färgtyper för att kunna rekommendera lämpliga utomhusmålningssystem vid ommålning.

Badrumsexpert


Att göra om badrummet kan vara svårt då det finns ett stor utbud av material och tillbehör att välja mellan. Vår badrumsexpert hjälper dig hitta rätt i badrumsdjungeln.

Inredningsrådgivning


Dags för förändring? Nya tapeter, färger eller kanske en helt ny stil? Inredning är kul men inte alltid så lätt! Vad blir bäst i just mitt hem? Hur ska man välja bland alla färger, tapeter och material.

Hantverkshjälp


Vi erbjuder tjänsterna du behöver när tiden eller kunskapen inte räcker till. Genom vårt etablerade hantverksnät kan vi tillhandahålla kompletta lösningar för Måleriarbeten & Plattsättning kakel/klinker.

ROT-avdrag


Husarbete är ett sammanfattande begrepp för hushållsarbete och ROT-arbete. Skattereduktion ges bara för arbetskostnad. Material- och resekostnader i samband med husarbetet ger inte rätt till skattereduktion. Grundregeln för husarbete är att du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad.

Nymålatskyltar


Undvik hand- och fotavtryck när du har målat. Skriv ut någon av våra skyltar.