Inredningsrådgivning

Dags för förändring? Nya tapeter, färger eller kanske en helt ny stil? Inredning är kul men inte alltid så lätt! Vad blir bäst i just mitt hem? Hur ska man välja bland alla färger, tapeter och material?

Många frågor dyker upp när man planerar sin renovering. Hos oss på Colorama kan du nu få experthjälp av vår duktiga Inredningsrådgivare!

Hur går en rådgivning till?
Du bokar en tid med Inredningsrådgivaren i butiken. Till mötet behöver du ha med dig bilder på rummet, detaljer du vill att inredaren tar hänsyn till samt en skiss av ytan du vill förändra. Därefter slår ni er ner i lugn och ro och tillsammans diskuterar ni dina önskemål och det du vill uppnå.

Efter det första mötet bestämmer ni en ny tid då det färdiga inredningsförslaget presenteras för dig. När du är nöjd med förslaget får du en mapp med bilder, prover och beskrivning av din nya inredning. Sedan är det bara att sätta i gång!

Och du, glöm inte att du får all inspiration och hjälp du behöver under hela din renovering, allt för att slutresultatet skall bli just som du vill ha det i ditt hem.

Lycka till!